habergri.com
habergri.com

Hummer Elektrikli Suv Otomobil Görücüye Çıktı!

0

GMC Hummer elektrikli otomobil piyasasına giriş yapmak için hazırlanıyor. Firmanın yeni elektrikli kamyonu ile SUV model aracının yeni görselleri paylaşıldı ve tanıtımları ise sonbaharda yapılacak. Üretimine geçilmesi ise 2021 sonbaharında olacak.

Elektrikli otomobiller araç piyasasını şekillendirecek gibi görünüyor. Fosil yakıtlar tükenirken elektrikli otomobillerde ön plana çıkıyor. Devasa motorlara ve devasa araçlara sahip olan GMC Hummer’da otomobil piyasasına ayak uydurmaya çalışıyor gibi görünüyor. Firma tarafından elektrikli pikap kamyon aslında 20 Mayısta tanıtılacaktı fakat pandemi nedeniyle bu tanıtımda ertelendi.

GMC Hummer Sonbaharda Sonbaharda Tanıtılacak!

GMC Hummer yaptığı bir açıklamayla aracın üretim takviminde değişiklik olmadığını ve 2021’in sohbahar aylarında üretim sürecinin başlayacağını belirtti. Firmanın yayınladığı videoda da aracın genel hatları görünüyor ve araçtaki yan camların ön camdan daha fazla eğimli olduğu da dikkat çekiyor.

Elektrikli Yeni SUV Modeli Geliyor!

Videoda görülen bir diğer araç ise yine elektrikli olan bir SUV modeli oldu. Ayrıca aracın tasarımı Hummer H2’ye benzetilmiş durumda. Kamyon modeli de SUV modelde çıkarılabilir tavan panel özelliklerine sahip olacaklar. Yengeç modu adındaki aracın bu özelliği zorlu dönüşleri kolay yapabilecek. Araçlar ultium bataryalar ile 644 kilometre menzile sahip olacaklar.

Firma elektrikli araçlar üretime başladığında sipariş kabul edecek. Firmanın çıkaracağı araçlar ile ilgili daha fazla bilgi ise araçlar tanıtıldığında öğreneceğiz.  

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.