habergri.com
habergri.com

Lada Niva 2025 Yılında Geri Dönüyor

0

Lada Niva geliyor… Rus üretici Lada, piyasaya süreceği yeni Niva modeliyle markanın çığır açacağını ve Rus pazarı dışında da yerini sabitlemesine olanak sunacağını düşünüyor. Çıkaracağı yeni otomobile dair bir teaser paylaşan Lada, bu teaser’da eskiz bir çizim tercih etti. Lada’nın parlayan yıldızı yeni Niva, 2025’e kadar tanıtılacak dört modelden yalnızca biri. Lada bu atılımıyla ilgili yaptığı açıklamada, global anlamda attığı bu adımın firmayı ciddi anlamda ileriye taşıyacağını ve Dacia ile yaptıkları ortaklığı da genişleteceklerini bildirdi.

https://www.okuhaber.com/haber/6622547/lada-niva-geri-donuyor

Lada Niva 1977 Niva’dan İlham Alıyor

Renault markasının kontrolünde ilerleyen Lada ve Dacia, aynı platformu kullanmaya başlayacaklar. Bu da Lada Nivanın altyapı mimarisinin yaklaşık olarak nasıl olacağı hakkında fikir veriyor. Dacia, Lada ve yeni nesil Niva’da tercih edilen platform Renault-Nissan-Mitsubishi Ortaklığı platformu CMF-B’den yükselecek. Rus üretici Lada’nın, paylaştığı teaser’da yeni nesil Niva 1977’de yollarla tanışmış olan orijinal Niva’dan ilham aldığı görülüyor. Elbette yayınlanan eskiz çizimdeki net ve keskin çizgiler gerçek hayata uyarlandığında yumuşayacaktır.

https://www.okuhaber.com/haber/6622547/lada-niva-geri-donuyor

Lada Niva, Lada Travel’in Varisi Olacak

Avtoaz Grup CEO’su olan Yves Caracat-zanis, Avtoaz güçlü iş modelini, Renault’un yeni stratejisi kapsamında Dacia ve Lada ile yapacağı ortaklıkta kullanacağını belirtti. Yeni nesil Niva, geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen Niva, Lada Travel modelinin varisi olarak görülüyor. 1970’lerden günümüze büyük ilgi toplayan Niva, Legend ismiyle karşımıza çıkacak. Ayrıca 2025’te Lada Niva ile birlikte C segmenti SUV de sunmayı planlıyor.

https://www.okuhaber.com/haber/6622547/lada-niva-geri-donuyor

Yeni Lada Niva Heyecanlandırdı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.