habergri.com
habergri.com

Lamborghini Huracan Evo RWD Spyder Sonunda Otomobil Severlerin Beğenisine Sunuldu

0

Bir önceki modeli Evo RWD Coupe gibi V10 motordan güç alan 2021  Lamborghini Huracan Evo RWD Spyder sonunda tanıtıldı. Lamborghini hayranlarının büyük bir heyecan ile takip ettiği model sonunda görücüye çıktı. İşte, hem şık hem de çok kullanışlı 2021 Lamborghini model ve özellikleri!

2021 Lamborghini Huracan Evo RWD Spyder Özellikleri

Spor araba modelleri ile dünyaya damga vuran Lamborghini 2021 Evo RWD Spyder modeli ile oldukça dikkat çekiyor. Şık ve modern görünümü ile görenleri hayran bırakan makine aynı zamanda çok da güçlü. İşte, bu muhteşem tasarım otomobil ve özellikleri!

1 – 4 Çeker Otomobil

Bir önceki model olan Lamborghini Evo RWS Coupe ile benzer olarak 5.2 litre hacimli V10 motora sahip olan bu spor otomobil dört çeker sistemle donatılmıştır. 

2 – Hız Makinesi

Dünyanın büyük bir merakla beklediği 2021  Lamborghini Huracan Evo RWD Spyder ‘ın gücü 610 beygirdir. 324 km/h hıza ulaşabilen bu aracın en yüksek tork değeri 560 Nm ‘dir. Saatte 100 km hıza ulaşması için toplam 3.5 saniyeye ihtiyaç duymaktadır. 

3 – Katlanabilir Tavan

Üstü açılan arabalar arasında yer alan Lamborghini Huracan Evo, 50 km/h hıza kadar 17 saniye içerisinde katlanabilme özelliğine sahiptir. 

4 – Renk Seçenekleri

Huracan Evo RWD Spyder çok sayıda gövde ve tavan renk seçeneğine sahiptir. 20 inçlik jant tasarımı ile oldukça dikkat çeken bir görünüşe sahip olan Spyder, Pirelli P Zero lastikler ile çok daha şık görünmektedir. 

5 – Lamborghini Huracan Evo RWD Spyder Hafif Tasarımı

Kuru ağırlık olarak 1709 kg olan bu araç, sabit tavanlı tasarım ile aynı kabin tasarımına sahiptir. Oldukça hafif bir yapıya sahip olan 2021 Lamborghini marka son model araç, sipariş edilmeye başlandı bile. 

6 – Teknolojik Dijital Ekran 

Sürüş konforunun en yüksek seviyede olduğu araçta teknolojik alt yapıya sahip bir de dijital ekran bulunuyor. 8.4 inç boyutundaki bu ekran aracılığı ile Apple CarPlay bağlantısı sağlanabiliyor. 

Bonus: Huracan Evo RWD Spyder Fiyatı

İtalyan markası olan Lamborghini 2021 Huracan Evo RWD Spyder ‘ın ortalama olarak 214.522 Euro ‘ya satılacağı bilinmektedir. İlk teslimatların yapılmaya başlandığı son günlerde, çok sayıda ön sipariş de alınmaktadır. 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.