habergri.com
habergri.com

Lexus Ürettiği Araçlara 10 Yıl Otomobil Garantisi Veriyor!

Lexus Ürettiği Araçlara 10 Yıl Otomobil Garantisi Veriyor!
0

15 yıldır elektrikli araç deneyimine sahip olan lüks otomobil üreticisi Lexus, UX modeliyle deneyimini daha da ilerletti. 2005’den itibaren 1.7 milyondan fazla elektrik motorlu hibrit araç satışı yaparak yüzde yüz elektrikli aracı UX ile daha fazla kaliteyi ve güvenilirliğini gösteren Lexus, 1 milyon kilometre / 10 yıl otomobil garantisi veriyor.

UX 300 ile yollarda üstün performans sağlamak amacıyla, eşsiz Lexus özelliklerini yüzde yüz elektrikli tasarımlarla birleştiriyor. Bu lüks araç, 54.3 kWh yüksek kapasiteli bataryaya sahip ve tek seferlik şarjla 400 km’ye ulaşabiliyor. Üstelik UX’in kabininin altına bataryaların yerleştirilmesiyle yer tasarrufu da elde ediliyor ve ağırlık merkezinin aşağı çekilmesiyle de çevik bir sürüş sağlanıyor.  

UX 300e’nin elektrikli motoru 204 HP güç üreterek, SUV modelin 0 – 100 km / s hız alabilmesini yalnızca 7.5 gibi bir saniyede tamamlıyor. UX 300e’nin satışının ise öncelikle Avrupa ve Çin pazarlarında yapılacağı söyleniyor. UX’in gelişmiş bağlantı teknolojileri sayesinde aracın şarj durumuna, sıcaklık ayarlarına ve menzil bilgilerine akıllı telefondan erişimde sağlanıyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.