habergri.com
habergri.com

Vaser liposuction “Yağlardan Kurtulmada” En Doğru Karar!

Vaser liposuction “Yağlardan Kurtulmada” En Doğru Karar!
0

Vaser liposuction, hastalara birçok benzersiz fayda sağlayan gelişmiş bir ultrasonik teknolojiye sahip liposuction yöntemidir. Vaser liposuction, liposuction risklerini en aza indirmek, rahatsızlığınızı azaltmak ve genel liposuction uygulamasını iyileştirmek için ultrasonik enerjinin temel ilkelerini bir adım öteye taşır.

Patentli liposelection yani seçim tekniğini kullanan vaser  liposuction, işlem bölgesinin yakınındaki kan damarlarına, sinirlere ve diğer bağ dokularına zarar vermeden vücudunuzdaki istenmeyen yağ hücrelerinin hedeflemesine yardımcı olur. Bu destekler sayesinde, liposuction ın hem hassasiyetini hem de güvenliğini artırır.

Vaser Liposuction’ın diğer önemli faydaları şunlardır:

  • Yağ alınan bölgelerde eşitlenmiş ve pürüzsüz ten,
  • Öngörülebilir sonuçlar,
  • Daha hızlı iyileşme,
  • Uygulama bölgesinde daha az travma,
  • Minimal morarma görülür.

Diyet ve egzersiz, elbette nihai doğal zayıflama yöntemleridir. Diyet, egzersiz ve sağlıklı yaşam kombinasyonu, çok çeşitli kilo verme hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir. Fakat, bazı sorunlu alanlar, inatçı ve ele alınması zor olabilir: burada bir yağ bölgesi, genetik olarak kitleselleşir ve ne kadar diyet ve egzersiz yaparsanız yapın kaybolmaz. 

VASER LİPOSUCTİON İÇİN ADAY MIYIM ?

Vaser Liposuction minimal invaziv bir prosedür olduğundan, çok çeşitli adaylar Vaser tedavilerinden yararlanabilir. Genel olarak, Vaser Liposuction veya Hi-Def Liposuction adaylarında aşağıdaki özellikler aranır:

  • Belirli bölgesel yağ kitlelerini ortadan kaldırma arzus,
  • Hassasiyet gerektiren vücudun bölgesel yağları yok etme arzusu,
  • Orantılı, şekillendirilmiş bir vücut arzusu,
  • Yağ dokusunun alındığı vücudun başka bir bölgesine yağ greftleme ve transfer etme talebi,
  • Genel olarak sağlıklı bir BMI yani vücut kitle indeksi,
  • Elastik cilt kalitesi,
  • Nispeten sabit bir kiloda olmak veya idealinize yakın bir kiloya sahip olmak,
  • Bu prosedürün neler başarabileceğine dair gerçekçi beklentiler.

VASER LİPOSUCTİON KALICI MI?

VASER liposuction, hedeflenen yağ hücrelerini kalıcı olarak yok eder ancak bu kalıcı sonuçları garanti etmez. VASER liposuction sonuçlarınızı korumak için tedavi sonrasında sağlıklı beslenme ve egzersiz alışkanlıklarını geliştirmeniz önemlidir. Vaser Hidef liposuction da ise kilo alıp vermediğiniz sürece etkileri kalıcıdır. Ancak ani kilo alıp verme sonuçları değiştirebilir. 

VASER LİPOSUCTİON İYİLEŞME VE SONUÇLAR…

Hastalar Vaser liposuction işlemi yaptırdıkları gün veya hemen ertesi gün evlerine dönebilmektedirler. Ancak normal aktivitelerinize devam edebilmeniz için 2-3 günlük bir iyileşme süresi gerekecektir. Vaser Liposuction minimal invaziv olduğu için iyileşmeniz rahatsızlık açısından nispeten kolay olacaktır. Quartz Clinique, her hastaya sonuçlarını korumak ve konforunu en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmış kişiselleştirilmiş bir iyileşme planı sağlayacaktır.

Üç gün sonra, çoğu rahatsızlık hafif seviyelere gerileyecektir. Çoğu hasta bu noktada işe dönebilir, ancak kişiye bağlı olarak minimum ağrı bir veya üç hafta sürebilir. Herhangi bir morarma veya şişlik de bu süre zarfında yavaş yavaş azalacaktır.

Ödemleriniz azalmaya başladığında, sonuçlarınızı fark etmeye başlayacaksınız. Vaser Liposuction hastaları pürüzsüz bir cilt ve daha ince bir vücut için sabırsızlanıyor! Bu tedavinin doğruluğu ve kesinliği, vücut şekillendirmenin kollar veya bacaklar gibi zorlu alanlarda bile gerçekleştirilebileceği anlamına gelir.

Prosedürünüzün sonuçları doğal ve genç görünecektir. Birçok hasta özgüven ve vücuduna saygısında önemli bir artış yaşar. Ne de olsa, ne kadar uğraşırsanız uğraşın, diyet ve egzersize karşı bağımsız gibi görünen bu sorunlu bölgelere nihayet değinmek ve kurtulmak elinizde. 

Vaser liposuction fiyatlarını araştırırken ve bir plastik cerrah seçerken, istenen kozmetik sonuca ulaşmanın birçok seçeneği içerdiğini unutmayın. İlk ve en önemli karar, güvenebileceğiniz bir klinik ve doktor seçmektir…

Vaser Liposuction Fiyatları Hakkında

Vaser liposuction fiyatları hastaların talep ettiği bölgelere göre değişiklik gösterir… Vaser hidef fiyatları daha teknik bir yöntemle yapıldığından ve deneyim gerektiğinden vaser liposuction fiyatlarından daha yüksektir.

Sağlık bakanlığı onaylı merkezlerin internet ve haber sitelerinde fiyat belirtmeleri yasal değildir. Alanında uzman doktorumuz tarafından uygulanan Vaser Liposuction Fiyatları ve Vaser Hi-def Fiyatları hakkında Quartz Clinique +90 212 241 46 24 nolu telefon numaramızı arayarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Özel Quartz Poliklinik

Web Site: https://www.quartzclinique.com/

TEL: +90 212 241 46 24

Facebook:@quartzclinique

Instagram :@quartzclinique

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.