habergri.com
habergri.com

Yeni Nissan Juke 229 BİN 900 Liradan Satışa Sunuldu

Yeni Nissan Juke 229 BİN 900 Liradan Satışa Sunuldu
0

Nissan, Yeni Nissan Juke modeli otomobili Türkiye otomotiv pazarına getirdi. Yeni Nissan Juke otomobili 229 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Yeni Nissan Juke Lansmana Özel 229 Bin 900 TL’den Satışa Sunuldu

B-Crossover segmentinde, 11 yıl önce otomobil pazara giriş yapan Juke, bu zamana kadar dünya genelinde yaklaşık olarak 1,5 milyon kişi tarafından satın alındı. Nissan Türkiye, Kuzey Afrika ve Bağımsız Devletler Topluluğu Genel Müdürü Emre Doğueri, Yeni Nissan Juke modelinin Türkiye pazarına girmesiyle ilgili olarak şuları söyledi:

”Dünyada ve Türkiye’de SUV sınıfının öncüsü Nissan olarak, iddialı ve güçlü teknolojik donanımıyla Yeni Juke’u SUV araçlarının büyük ilgi gördüğü Türkiye’de müşterilerimizle buluşturmaktan mutluyuz. Nissan Intelligent Mobility teknolojilerine sahip Yeni Juke, standart olarak sunduğu güvenlik özellikleriyle, müşterilerimizin beklentilerini fazlasıyla karşılayacak” 

Yeni Nissan Juke 1.0 Litrelik Turbo Şarjlı

Yeni Nissan Juke, tüm versiyonlarında 8 inç dokunmatik ekrana sahip. Bu otomobilde kullanıcılara, Apple Car Play ile Android Auto sistemleri standart olarak sunuluyor. Yeni Juke otomobilde 3 silindirli, 1.0 litrelik turbo şarjlı 115 beygir gücünde olan motoru ve 6 ileri manuel vites ya da 7 ileri çift kavramalı otomatik vites (DCT) seçenekleri, kullanıcılarına yüksek performans sunuyor. Ayrıca yakıt tasarrufu avantajları da ön plana çıkıyor. 

Nissan’ın Yeni Juke modelinde tekna versiyonundan itibaren bisiklet ve yaya tanımalı akıllı çarpışma önleme sistemi, akıllı otomatik uzun far asistanı, akıllı şerit takip asistanı bulunuyor. Ayrıca otomobilde trafik işaret tanıma sistemi de standart olarak sunulmakta. Bunlara ek olarak da otomobilin Platinum Premium versiyonunda, mevcut olan kör nokta uyarı sistemi, kıllı arka çapraz trafik uyarı sistemi, akıllı yorgunluk algılama sistemi, akıllı çevre görüş sistemi bulunuyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.