habergri.com
habergri.com

YouTube MP4 Dönüştürücü Nasıl Kullanılır?

0

YouTube MP4 dönüştürücü bir tür format değiştirme uygulamasıdır. İnternet üzerinden uygulayabileceğiniz birkaç adım ile istediğiniz video ve müziği bilgisayarınıza ya da mobil cihazınıza indirebilirsiniz. İşte, detaylar.

Youtube MP4 Dönüştürücü Nasıl Kullanılır?

Youtube MP4 Dönüştürücü Nasıl Kullanılır?

Bir Youtube müzik ya da klipi MP3 formatına çevirerek sahip olduğunuz cihaza indirmek istediğinizde yapmanız gereken şeyler oldukça basittir. Mobil uygulama, program ile ya da web tabanlı bir uygulama ile indirme işlemi yapılabilmektedir. 

1 – Clip Converter ile Youtube MP3 Dönüştürme

Bir videoyu ya da müziği MP3 formatına çevirmek ve indirmek için uygulanabilecek yöntemlerin başında clipconverter gelmektedir. Bu işlemi yapabilmek için öncelikle indirmek istenen videonun linki kopyalanmalı ve Clipconverter sitesinde yer alan dönüştürücü kısmından link boşluğuna yapıştırılmalı ve Devam butonuna basmalısınız. 

Alt kısımda yer alan MP3 formatları ve boyutları arasından sizin isteğinize uygun olanı seçmeli ve dönüştürülecek formatlar bölümünden müzik ya da video formatlarından birini seçmelisiniz. Ardından Download butonuna basarak Clip Converter ile Youtube MP3 Dönüştürme işlemi tamamlayabilirsiniz.

2 – Youtube MP4 Dönüştürücü Tubidy

Youtube MP4 Dönüştürücü Tubidy

Tubidy bir tür mobil uygulama olup bu uygulama ile YouTube müzik indirme işlemi yapılabilmektedir. Bu işlem yapılırken Tubidy web adresine ya da mobil uygulamasına girmeli ve indirmek istediğiniz müzik videosunun ya da sanatçının ismini aratmalısınız. İndirmek istediğiniz videoyu bulduktan sonra İndir butonuna basmalı ve Youtube MP4 Dönüştürücü Tubidy üzerinden MP3 indirme işlemini gerçekleştirmelisiniz. 

3 – YouTube MP4 Dönüştürücü Listenvid

Listenvid bir tür format değiştirici uygulama olup web üzerinden hizmet vermektedir. Youtube mp4 dönüştürücü listenvid işlemini yapmak için Listenvid web adresine girmeli ve indirmek istediğiniz videonun YouTube linkini bağlantı boşluğuna yapıştırmalısınız. Bağlantı bölümünün hemen altında yer alan formatlar arasından istediğinizi seçmeli ve Download butonuna tıklamalısınız. 

4 – Youtube MP4 Dönüştürücü Iphone

Youtube MP4 Dönüştürücü Iphone

Iphone cihazlarda hemen her dönüştürme programının kullanılamadığı göz önünde bulundurulduğunda, bu işlemi yapmak için çok kısıtlı web adresi seçeneğine sahip olacağınızı bilmelisiniz. Bunların başında Savefrom gelmektedir. Savfrom web sitesi de diğer uygulamalarda olduğu gibi YouTube linkini kullanarak müzik ya da video indirmeyi sağlamaktadır. 

5- TubeMate Video Downloader (Android)

Öncelikle bu uygulama Play Store içinde bulunmuyor. Kendi sitesinden indirmek gerek. Basit bir tarayıcısı var. MP4 formatında cihazınıza indirmek istediğiniz videoyu açıp bu uygulanmadan mp4, mp3 yada diğer popüler uzantılar halinde indirmek mümkün. Tube Mate sitesine ulaşmak için Tıklayabilirsiniz…

6- YouTube By Click (PC)

YouTube By Click

PC’ler için bir program olan YouTube By Click basit arayüzü ile kullanımı kolay bir programdır. Kısıtlı kullanımı ücretsizdir. Ancak kısıtlı kullanım bana yetmez derseniz 4 dolara 1 yıllık kullanım lisansı alabiliyorsunuz. Youtube videolarında kusursuz çalışmaktadır… Kısıtlı versiyonunu denemek için tıklayabilirsiniz.

Önemli Uyarı! 

YouTube videolarını indirebileceğiniz mp3 dönüştürücü uygulamalar ile YouTube video indir komutu verebilir ve herhangi bir müziği ücretsiz olarak indirebilirsiniz. MP3 dönüştürücü ve video dönüştürücü programları ücretsiz indirme imkanı sağlarken, bu işlemi yapmanız yasal olarak önerilmemektedir. Youtube müzik ve kliplerini indirerek kullanmak için video sahibinin resmi web adresini kullanmalısınız.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.