habergri.com
habergri.com

Ferrari SF90 Stradele Kısa Filmi Yayınlandı

0

Ferrari SF90 Stradele için çekilen kısa filmin geçtiğimiz aylarda fragmanı yayınlanmıştı. Büyük merak toplayan kısa filmin sonunda tümü yayınlandı. 6 dakika süren kısa film Monaco caddelerinde çekildi ve nefes kesen görüntülere yer verildi.

Ferrari, tüm otomobil tutkunlarının iştahını kabartan İtalyan devi bir markadır. Kırmızı rengi ile yarış pistlerinin vazgeçilmezi olan efsane araç ailesine yeni bir model katıldı. Ferrari SF90 Stradele için büyük bir tanıtım hazırlayan firma, Monaco sokaklarından bir kısa film çekti. 90 yıla aşkındır yarışlara ev sahipliği yapan Monaco sokakları bu kez kısa film için hazırlanmıştı.

Çekimin sürdüğü sıralarda küçük bir fragman yayınlanmıştı. Bu fragman sonrası Ferrari hayranları, filmin çıkmasını beklemeye başladı. Beklemelerinin karşılığını da 13 Haziran itibari ile adlılar. Monaco’nun boş sokaklarında hız turları atan efsane araç izleyenleri büyüledi.

66 yıldır Monaco sokaklarında F1 Monaco Grand Prix etkinlikleri yapılıyordu. Fakat bu sene koronavirüs nedeni ile o da iptal edilen etkinlikler arasında yerini aldı. Fakat Ferrari yetkilileri bu etkinliği bir şekilde kutlamakta kararlıydı.

Bu kapsamda Scuderia Ferrari F1 ikinci pilotu Charles Leclerc ve Fransız yönetmen Claude Lelouch ile film için anlaşıldı. İkili ile anlaşan şirket daha sonra hemen projenin çekimlerine başladı.

Ferrari’nin Kısa Filmi Yayınlandı

Filmi çekmek için bir araya gelen yetkililer filme Le Grande Rendez-Vous ismi verdiler. Filmde Ferrari SF90 Stradele, F1 istikametinde son sürat yol alıyor. Filmi izleyenler aracın 1000 beygir gücünü ve V8 motorunun gücünü hissedebilmektedir.

Grand Prix’in başlaması planlanan 24 Mayıs’ta çekimlerine başlanan film müthiş görüntülere sahne oldu. Monaco’nun boş caddelerinde hızlı sürüş ve manevralar ile nefes kesen bir film ortaya çıkarıldı. Çekimler sırasında F1 pilotu Charles Leclerc, Prens Albert ve farklı birkaç kişiyi daha yanına alarak onlara da enfes anlar yaşattı.

Koronavirüs nedeni ile sokakların boş olması film ekibinin işini daha kolaylaştırdı. Bomboş sokaklarda sadece Ferrari sesi yankılanıyordu. Filmin genelinde de tüm ekip maske kullanarak, korona virüse dikkat çekti.

Müthiş görüntüler ve sürüş zevki yaşatan filmin tek eksik yanı bir anlam bütünlüğünün olmaması olarak yorumlandı. Film konusu ne, oradaki insanlar ne için toplanmış gibi birçok soru izleyenlerin kafasına takıldı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.